3 Μαΐου 2024

Το αφιέρωμα της εβδομάδας: ΔΙΑΝΟΕΣΙΣ – Ο Πρώτος Ελληνιστικός Χώρος!

Το αφιέρωμα της εβδομάδας: ΔΙΑΝΟΕΣΙΣ – Ο Πρώτος Ελληνιστικός Χώρος!

Η ΔΙΑΝΟΕΣΙΣ, είναι θεματικό κατάστημα, με θέμα τον Ελληνισμό. Συγκεκριμένα είναι το πρώτο Ελληνιστικό κατάστημα διεθνώς. Κατάστημα δηλαδή με προϊόντα που έχουν να κάνουν με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και τις αρχαίες ελληνικές δοξασίες. ΔΙΑΝΟΕΣΙΣ

 

ΔΙΑΝΟΕΣΙΣ – Ο Πρώτος Ελληνιστικός Χώρος! 

Θα λέγαμε ότι οι λάτρεις του ελληνικού πολιτισμού, έχουν επιτέλους τον χώρο τους!

Ως θεματικό ελληνιστικό κατάστημα, μπορεί να βρει κανείς σε εμάς, τεχνουργήματα, όπως αγαλματίδια, κεραμικά, αλλά και πολλά βιβλία, CD μουσικής και DVD με προϊόντα εικόνας και ήχου, πάντα με θέμα αρχαία Ελλάδα.

IMAG0484Καταστήματα με τουριστικά είδη υπάρχουν πολλά αλλά δεν υπάρχει άλλο ελληνιστικό κατάστημα. Αυτό συνεπάγεται κάποια σημαντικά πλεονεκτήματα για τον καταναλωτή, που έχουν να κάνουν με τον συνδυασμό των ακολούθων:

• Εμείς ως θεματικό κατάστημα, αγαπάμε το θέμα μας, έχουμε μεράκι και έρωτα γι’αυτό, θεωρούσαμε ύβρη να βάλουμε κάποια κακέπτυπα αρχαίων ελληνικών αγαλματιδίων σαν αυτά που κυκλοφορούν στα τουριστικά. Παράλληλα, μεταποιούμε ελαφρώς ορισμένα από τα προϊόντα μας, με αποτέλεσμα κάποια εξ’αυτών να είναι μοναδικά. Γενικότερα, έχουμε όμορφα προϊόντα!

• Η εύκολη πρόσβαση στο κατάστημά μας, που να είναι στο κέντρο της Αθήνας, στην Καλλιρρόης 2. Ο σταθμός ΜΕΤΡΟ Ακροπόλεως απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια και ο σταθμός ΤΡΑΜ Βουλιαγμένης μόλις 2 λεπτά. Επιπλέον, επιδιώξαμε το κατάστημά μας, να είναι δίπλα στον ιερό χώρο του Ολυμπιείου με την ενέργεια που διαθέτει και τη πλούσια φυσική ομορφιά του πάρκου που το περιβάλλει.

2013-10-24 22.26.12

• Ο χώρος μας είναι άνετος και όμορφος, όπως ταιριάζει σε ένα Ελληνιστικό κατάστημα, εν αντιθέσει με τα τουριστικά που εκθέτουν τα αγαλματίδια απρεπώς και ασεβώς, σαν στοιβαγμένα πακέτα από τσιγάρα. Επιπλέον στο χώρο μας καθώς έχουμε και πολλά βιβλία, λειτουργεί αναγνωστήριο, που μπορείτε να έρχεστε και να διαβάζετε.

• Κρατάμε τα κόστη χαμηλά, οπότε μπορούμε και πουλάμε σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

• Τέλος, οι προσφορές μας και λοιπές δυνατότητες και πλεονεκτήματα που παρέχουμε στους καταναλωτές.

Οι προσφορές μας και λοιπές δυνατότητες και πλεονεκτήματα, συνίστανται στα ακόλουθα:

Κάποιες εξ αυτών, είναι μόνιμες που συνίστανται σε:
(α) Έκπτωση 10% πάνω στις πολύ χαμηλές τιμές μας, στους Ανέργους και Φοιτητές.
(β) Έχουμε έκπτωση 8% σε όσους έχουν γενέθλια (για περίοδο ενός μηνός από την ημερομηνία γενεθλίων τους).
(γ) Με το παιγνίδι «Κερδώον Αγγείον» μπορεί κανείς, σε κάθε αγορά του από το κατάστημά μας, να κερδίσει έκπτωση ή ακόμα και να λάβει δωρεάν αυτό που θα έχει επιλέξει. Για να δείτε πως παίζεται το «Κερδώον Αγγείον», μπείτε στην Σελίδα μας στο facebook, την www.facebook.com/pages/Διανοεσις-Dianoesis/303987613062151 και δείτε την «καρφιτσωμένη» δημοσίευση.

IMAG0484

Κάποιες άλλες προσφορές είναι έκτακτης μορφής όπως π.χ. η πώληση ενός προϊόντος σε «εξωπραγματική» τιμή (δηλ. κάτω του κόστους) κ.ά., γι’αυτό και είναι καλό να μας παρακολουθείτε από το site μας, το http://dianoesis-dianoesis.webnode.gr/, είτε από την Σελίδα μας στο facebook καθώς κάνουμε και συχνά διαγωνισμούς.

2013-09-25 22.37.50

 

 

Μια εναλλακτική πρόταση για

Επαγγελματικό & Προσωπικό Δώρο

με στοιχεία Ελληνικής κουλτούρας και πολιτισμού!!!

 

 

 

 

Δείτε το βίντεο

Related posts