20 Μαΐου 2024

Η ΝΔ και όχι ο Σύριζα, αύξησε τις τιμές των Ιδιωτικών ΚΤΕΟ

Η ΝΔ και όχι ο Σύριζα, αύξησε τις τιμές των Ιδιωτικών ΚΤΕΟ

Η ΝΔ και όχι ο Σύριζα, αύξησε τις τιμές των Ιδιωτικών ΚΤΕΟ. Τελευταία κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είδηση που αναφέρεται στην αύξηση των τιμών των ιδιωτικών ΚΤΕΟ, έτσι ώστε να εναρμονίζονται με τις τιμές των Δημοσίων (σε υψηλότερα επίπεδα).Η ΝΔ και όχι ο Σύριζα, αύξησε τις τιμές των Ιδιωτικών ΚΤΕΟ

Οι χρήστες του διαδικτύου, δικαίως διαμαρτύρονται, συχνά με σαρκαστικά και επικριτικά σχόλια, όπως περί Σοβιετίας κ.λπ., κατηγορώντας βέβαια την κυβέρνηση του Σύριζα.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, εμείς (TaxCoach) αφού ψάξαμε το θέμα, όπως κάνουμε πάντα προκειμένου να παρέχουμε ορθή πληροφόρηση, διαπιστώσαμε ότι την κατακριτέα αλλαγή έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση, καθώς η σχετική Απόφαση έχει ημερομηνία ΦΕΚ 16/1/2015, ήτοι προ εκλογών (και βέβαια για να δημοσιεύτηκε τότε η απόφαση, ουσιαστικά είχε δρομολογηθεί τουλάχιστον τρεις εβδομάδες πριν), η οποία αναφέρει ότι μπορούν να έχουν χαμηλότερες τιμές αλλά στην «περίπτωση αυτή υποβάλλουν σχετική μελέτη εγκεκριμένη από ορκωτό ελεγκτή λογιστή». Εννοείται βέβαια ότι με αυτή την διαδικασία, δημιουργούν σημαντικά κωλύματα στα Ιδιωτικά ΚΤΕΟ, κάτι που αποβαίνει τελικά, κατά των καταναλωτών.

Στη ΝΔ λοιπόν πρέπει να πέσουν και ορθώς τα ‘πυρά’ και όχι στον Σύριζα.

Ωστόσο, πρέπει να απαιτήσουμε από τη νέα κυβέρνηση, να εξετάσει το θέμα και να το διορθώσει, να το απλοποιήσει, υπέρ του πολίτη και των φθηνότερων τιμών, που τόσο έχουμε ανάγκη.

Δείτε το σχετικό ΦΕΚ (σελίδα 4 αυτού), εδώ. Δείτε και τις ημερομηνίες που είναι προ εκλογών.

>>>•<<<

Ίσως σας ενδιαφέρουν τα ακόλουθα άρθρα:

✎ Οι 300 υπέρ της Ελλάδος!
✎ Πρόγραμμα επιδότησης (έως 50%) για Υφιστάμενες επιχειρήσεις
✎ Πρόγραμμα επιδότησης (έως 100%) για ανέργους, για ίδρυση επιχείρησης

• Σκέφτεσαι Σεμινάρια; … Εὐεπιχειρεῖν !

• Άλλα σημαντικά Νέα

Related posts