27 Απριλίου 2024

Κινέζος επιχειρηματίας δωρίζει πολυτελή σπίτια στο χωριό που μεγάλωσε!

Κινέζος επιχειρηματίας δωρίζει πολυτελή σπίτια στο χωριό που μεγάλωσε!

Κινέζος επιχειρηματίας δωρίζει πολυτελή σπίτια στο χωριό που μεγάλωσε! Ένας επιχειρηματίας επέστρεψε στο χωριό που γεννήθηκε στη νότια Κίνα, με πρόθεση να ‘ξεπληρώσει’ την ευγένεια των κατοίκων που όπως και αυτός, μεγάλωσαν εκεί σε συνθήκες φτώχειας.Κινέζος επιχειρηματίας δωρίζει πολυτελή σπίτια στο χωριό που μεγάλωσε!

Έχοντας δημιουργήσει μεγάλη περιουσία ασχολούμενος με τον τομέα των κατασκευών και στην βιομηχανία χάλυβα, ο 54χρονος μεγιστάνας σήμερα, Xiong Shuihua, δαπάνησε περισσότερα από έξι (6) εκατομμύρια δολάρια για να μετατρέψει τα ξύλινα φτωχικά σπιτάκια του χωριού με τους λασπωμένους δρόμους, σε πολυτελείς σύγχρονες οικίες και μικρές βίλες, για 90 συνολικά οικογένειες.

301114-2

Στην πραγματικότητα ‘ισοπέδωσε’ το χωριό και έφτιαξε μια όμορφη μικρή πόλη, με τα σπίτια της αλλά και τους όμορφους κοινόχρηστους, δημόσιους χώρους!

Μάλιστα, στους ηλικιωμένους κάτοικους του Xiongkeng, θα δίδονται επίσης δωρεάν γεύματα, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Είναι αξιοσημείωτο ότι σε 18 εκ των οικογενειών, από τις οποίες ο επιχειρηματίας όταν ήταν μικρός είχε λάβει ιδιαίτερη ευγένεια και φροντίδα, δόθηκαν μικρές βίλες.

Σημειώνεται τέλος, ότι όλα τα παραπάνω πέρασαν στην ιδιοκτησία των κατοίκων και δεν τους παραχωρήθηκαν απλώς για να μένουν δωρεάν, μένοντας στην ιδιοκτησία του 54χρονου Xiong Shuihua ή στην ιδιοκτησία εταιρειών του.

Εάν σας άρεσε η είδηση, διαδώστε την!

>>>•<<<

Ίσως σας ενδιαφέρουν τα ακόλουθα άρθρα:
Ευκαιρίες Επιδότησης προσεχώς
Επιστημονική τεκμηρίωση ότι ο τύμβος Καστά έχει ‘πλούσιο’ περιεχόμενο

Γίνετε περισσότερο ἀνταγωνιστικοί ἐπαγγελματικά!

Άλλες σημαντικές Ειδήσεις

Related posts