19 Απριλίου 2024

Μετα… ανάλυση για το Bitcoin!

Μετα… ανάλυση για το Bitcoin!

Επειδή από πλευράς χρήσεως, το Bitcoin υπάρχει μια δεκαετία αλλά χρήση δεν έχει αναπτύξει, και επειδή για να έχει αξία ένα οποιοδήποτε asset, πρέπει να έχει χρήση, διότι εάν δεν έχει είναι άχρηστο, άρα δεν έχει και αξία, και επειδή πολλάκις έχω προκαλέσει και προσκαλέσει τους υποστηρικτές του bitcoin, να μου πουν μια μέθοδο που να δείχνει την fair value του bitcoin, αλλά απάντηση δεν έχω πάρει ποτέ και από κανένα (μήπως, λέω τώρα εγώ, επειδή όντως δεν έχει χρήση, άρα δεν έχει αξία;), πλέον προχωρώ και σε μια … λεξαριθμική ανάλυση του bitcoin…

Γιατί έτσι; Γιατί δηλαδή μια λεξαριθμική ανάλυση του bitcoin; Διότι θεωρώ ότι αφενός έχει περισσότερη ‘λογική’ από τις αναλύσεις των υποστηρικτών του bitcoin, που άλλοι λένε θα φτάσει τα $100 χιλιάδες, άλλοι τα $200 χιλιάδες, άλλοι το $1 εκατ. κλπ, κλπ, χωρίς όμως να μας εξηγούν το πώς και γιατί, αφετέρου διότι μια τέτοια μορφή ανάλυσης, είναι παιχνιδιάρικη, εύθυμη και ιντριγκαδόρικη… όπως και το bitcoin.

Τι είναι η λεξαριθμική ανάλυση; Για όσους δεν γνωρίζουν, εξηγώ εν συντομία: Είναι μια παραεπιστήμη, άρα δεν είναι επιστήμη (όπως και η αστρολογία), που ορισμένοι θεωρούν ότι σε διάφορες γλώσσες, έτσι και στα ελληνικά, κάθε γράμμα έχει μια ορισμένη αριθμητική αξία. Έτσι σε κάθε λέξη ή και φράση, υπολογίζουν την αριθμητική αξία και μετά την συσχετίζουν με άλλες λέξεις ή φράσεις, που έχουν ισότητα (ισοψηφία), που έχουν δηλαδή την ίδια αριθμητική αξία · και με αυτό τον τρόπο, κάνουν διάφορες διαπιστώσεις, με τον όρο να έχουν και μεταξύ τους έναν λογικό συσχετισμό και σύνδεση. Αυτοί που την πιστεύουν, θεωρούν ότι πηγάζει / ασχολήθηκαν μαζί της, οι πυθαγόρειοι που έδιδαν στα νούμερα, κατά κάποιο τρόπο μαγικές ιδιότητες και ιδιαίτερη σημασία.
Ένα παράδειγμα:
Κρίση = μνημόνιο = επιβλαβής = 338
Τι μας λένε στο παράδειγμα αυτό, οι μυστήριοι Λεξάριθμοι; Μας λένε ότι η κρίση που είχε λεξάριθμο 338, έφερε μνημόνιο (με τον ίδιο λεξάριθμο) και ήταν επιβλαβής (επίσης με λεξάριθμο 338).

Για να δούμε λοιπόν τι λένε για το bitcoin οι “σοφοί” λεξάριθμοι:
Η λέξη ΜΠΙΤΚΟΙΝ έχει λεξάριθμο 580. Την ίδια αξία όμως έχει και η λέξη ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ.
Δηλαδή οι λεξάριθμοι δηλώνουν ότι bitcoin και κερδοσκοπία, είναι το ίδιο και τα’αυτό, όπως έχει μαλλιάσει και η γλώσσα μου να λέω, ότι το bitcoin, έχει ένα μόνο χαρακτηριστικό: την κερδοσκοπία.

Η αξία της φρασούλας ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΜΠΙΤΚΟΙΝ είναι 1422, όσο έχουν και:
ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΣΑ
ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Επίσης, η φρασούλα ΑΞΙΑ ΜΠΙΤΚΟΙΝ = 652 = ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ = ΑΠΑΤΟΣ = ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ
ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΜΠΙΤΚΟΙΝ = 1453 = ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ
ΜΠΙΤΚΟΙΝ ΠΕΦΤΕΙ = 1480 = ΖΥΓΟΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΙΣ
Μήπως αποκαλύπτεται ότι όταν το Libra (Ζυγός), το δημιούργημα που θα αναπτύξει το Facebook, το Bitcoin θα ξεκινήσει να πέφτει;

Μήπως ο Έλλην Λόγος γνωρίζει;;;

Όμως η τεχνική των λεξαρίθμων, που ονομάζεται Gematria, ισχύει όπως ανάφερα και σε άλλες γλώσσες. Στην αγγλική για παράδειγμα, η λέξη bitcoin = 432 = rocket = failure. Και όντως, δεν απογειώνεται σαν rocket, αλλά μήπως καταλήξει σε failure / αποτυχία;

Παναγιώτης Σοφιανόπουλος
Συγγραφέας του
HERETIC INVESTOR: A work smart, not hard, way to profit on Wall Street!

http://amzn.to/2dz6CVV • English Version
http://amzn.to/2qsjkbU • Greek Version (ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ)
και τι λέει ο Έλλην Λόγος για τον ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ; Εκτός του προφανούς, ότι κάποιος διαβάζοντάς το, γίνεται Εξ Αιρετικός Επενδυτής, οι Λεξάριθμοι λένε: 
ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ = 1768 = ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ = ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΝ ΒΙΒΛΙΟΝ
Εφαρμογή Λεξαρίθμων ΕΔΩ, για να ‘παίξετε’.

[Το παρόν άρθρο, είναι απλώς ένα ευθυμογράφημα]

Διαβάστε επίσης:
• Bitcoin: “King” of all bubbles!
• Επιλέξτε μετοχές ‘τυχαία’ και κερδίστε την αγορά και τους επαγγελματίες!
• Το Καλύτερο Βιβλίο περί Χρηματιστηριακών Επενδύσεων

 

Related posts