18 Απριλίου 2024

Οι 5 καλύτερες συμβουλές για Πωλήσεις

Οι 5 καλύτερες συμβουλές για Πωλήσεις

Οι 5 καλύτερες συμβουλές για Πωλήσεις. Ποιες είναι αυτές; Ποιες είναι οι καλύτερες συμβουλές για πωλήσεις που ακούσατε ποτέ;

Ας δούμε:

1. Δεν είναι τι λες· είναι τι πιστεύει ο πελάτης σου.

Μπορεί να έχεις την καλύτερη παρουσίαση πωλήσεων στον κόσμο, αλλά εάν ο πελάτης σου δεν πιστεύει στην πρότασή σου, δεν έχεις πιθανότητα να κάνεις την πώληση. Αφιέρωσε χρόνο να ‘εμπλακείς’ με τον πελάτη.

Ρωτήστε τους ερωτήσεις και αφήστε τους να σας πουν τα θέλω τους και τις ανάγκες τους. Ναι, πολλές φορές δεν ξέρουν ποιες είναι οι ανάγκες τους και θα πρέπει να τους καθοδηγείτε, αλλά στο τέλος, εάν δεν το πιστέψουν, δεν έχετε πιθανότητα να πραγματοποιήσετε την πώληση.

2. Μην πηγαίνετε ποτέ σε μια διαδικασία πώλησης χωρίς να ξέρετε πως θα κλείσετε την πώληση.

Εάν δεν ξέρετε που πηγαίνετε, τότε πως θα φτάσετε εκεί που θέλετε; Το πιο κοινό κομμάτι που μένει σε κάθε παρουσίαση πωλήσεως, είναι το κλείσιμο. Σχεδιάστε το από πριν, αναπτύσσοντας τη στρατηγική και το σχέδιο δράσης σας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν μόνο τύπο τεχνικής κλεισίματος. Αντιθέτως, σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε έτοιμος να πετύχετε το κλείσιμο, χρησιμοποιώντας μερικές διαφορετικές τεχνικές βασισμένες σε αυτά που ο πελάτης σας, σας λέει.

3. Να διαθέτετε έναν ειδικό χρόνο που προορίζεται για καθημερινή η εβδομαδιαία συχνότητα για να κάνετε τις αναζητήσεις σας.

Πολλοί ενασχολούμενοι με τις πωλήσεις βρίσκουν ότι δαπανούν πάρα πολύ χρόνο να κάνουν οτιδήποτε άλλο εκτός από αναζητήσεις για νέες ευκαιρίες πωλήσεων. Εάν δεν σχεδιάσετε σωστά τον χρόνο σας και εάν δεν μείνετε συνεπής ως προς τον σχεδιασμό, δεν θα τα καταφέρετε.

4. Πιστεύετε στον εαυτό σας και στο ότι αυτό που κάνετε, το κάνετε για να βοηθήσετε τους πελάτες σας.

Γιατί κάποιος να αγοράσει οτιδήποτε από οποιονδήποτε, εάν αυτός που το πουλάει δεν πιστεύει σε αυτό; Υπάρχει λόγος που οι έχοντες εμπιστοσύνη στον εαυτό τους πωλητές, είναι οι περισσότερο πετυχημένοι.

5. Να είστε συνεπής και να είστε συνεπής.

Πολλές πωλήσεις χάνονται διότι ο πωλητής είτε απέτυχε να φανεί ή απέτυχε να ακολουθήσει στην διαδικασία πώλησης. Κάτι τόσο βασικό και εύκολο θα μπορούσε να μεταφραστεί σε καλύτερες πωλήσεις, και δυστυχώς δεν ακολουθείται από πολλούς πωλητές. Αυτός είναι ο λόγος που όταν εταιρείες ψάχνουν για πωλητές, αναζητούν ανθρώπους που να έχουν αποδεδειγμένη εμπειρία αυτό-πειθαρχίας.

Αυτές είναι οι καλύτερες συμβουλές. Μπορεί να μην είναι μαγικές αλλά δεν υπάρχουν μαγικές συμβουλές για πωλήσεις.

Το σημαντικό είναι να έχει κανείς την πειθαρχία να παρουσιάσει στον πελάτη ότι νοιάζεται γι’αυτούς και τις ανάγκες τους. Όποιος άλλωστε ακολουθήσει τις παραπάνω πέντε συμβουλές, έχει σίγουρα υψηλότερη πιθανότητα να πετύχει στις πωλήσεις.


SALES MasterClass – Η Εξίσωση της Επιτυχίας στις ΠΩΛΗΣΕΙΣ

…γιατί η εξίσωση της επιτυχίας στις Πωλήσεις περιλαμβάνει 2 στάδια:
• το σκεπτικό που όταν το βάλουμε σε καθημερινή εφαρμογή, βελτιώνει τις επιδόσεις μας
• η φιλοσοφία της αλλαγής και πώς να την καλλιεργήσουμε …. ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ… 


 

Related posts