29 Μαρτίου 2024

Breaking News

Παράταση της αναστολής πλειστηριασμών και πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης έως τέλος Σεπτεμβρίου

Παράταση της αναστολής πλειστηριασμών και πράξεων αναγκαστικής εκτέλεσης έως τέλος Σεπτεμβρίου

Με το ΦΕΚ 1867, Β΄ με ημερομηνία 31 Αυγούστου 2015 παρατείνεται έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2015 η ισχύς της 49214 (21.7.2015) Κ.Υ.Α..

Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη Κοινή Υπουργική Απόφαση ανέστειλε τη διενέργεια κάθε πράξης αναγκαστικής εκτέλεσης, ιδίως τη διενέργεια πλειστηριασμών, κατασχέσεων, αποβολών (δηλαδή εξώσεων) και προσωπικών κρατήσεων.

Ανέστειλε την υποχρέωση έκδοσης και κατάθεσης, εκ μέρους των δικηγόρων ή των διαδίκων, γραμματίων καταβολής, δικαστικών ενσήμων, εισφορών, ή άλλων πάσης φύσεως, παραβόλων και εξόδων σχετικά με την άσκηση και εκδίκαση ενδίκων βοηθημάτων και ενδίκων μέσων ενώπιον δικαστικών αρχών ή την εκπροσώπηση από συνήγορο ενώπιον αυτών.

Παρομοίως, ανέστειλε την υποχρέωση καταβολής πάσης φύσης εγγυοδοσιών ή εφάπαξ ή σε δόσεις χρηματικών ποσών από μετατροπή στερητικής της ελευθερίας ποινής, εφόσον η σχετική υποχρέωση γεννήθηκε ή η συμπλήρωση της προθεσμίας εκπλήρωσής της ανέκυψε στο διάστημα της τραπεζικής αργίας ή και μετά τη λήξη της.

Δείτε το ΦΕΚ με την σχετική παράταση, εδώ.

>>>•<<<

••• Αὐξημένη ἀνταγωνιστικότητα; … Εὐεπιχειρεῖν !

ΟΑΕΔ: ‘Πρόγραμμα ενίσχυσης της ρευστότητας και της απασχόλησης’ για Νέους Ελεύθερους Επαγγελματίες και για ιδιωτικές επιχειρήσεις

✎  ΟΑΕΔ: Έναρξη Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 19.101 θέσεις Πλήρους Απασχόλησης

✎  Τρεις “δυνατές” δράσεις Επιδοτήσεων από τον Σεπτέμβριο του 2015

Ψάχνετε για εργασία; … Αγγελίες

Άλλες σημαντικές Ειδήσεις

Related posts