4 Μαΐου 2024

Πότε θα αναρτηθούν τα κουπόνια της ‘Ψηφιακής Αλληλεγγύης’

Πότε θα αναρτηθούν τα κουπόνια της ‘Ψηφιακής Αλληλεγγύης’

Πότε θα αναρτηθούν τα κουπόνια της ‘Ψηφιακής Αλληλεγγύης’ για δωρεάν tablet, lap-top και internet. Στις 4 Φεβρουαρίου θα αναρτηθούν στο www.e-inclusion.gr τα κουπόνια της ‘Ψηφιακής Αλληλεγγύης’ για τους 290 χιλιάδες περίπου δικαιούχους του Κοινωνικού Μερίσματος.κουπόνια της ‘Ψηφιακής Αλληλεγγύης’

Σύμφωνα με την Προκήρυξη, οι δικαιούχοι της Επιταγής Ψηφιακής Αλληλεγγύης όπου έλαβαν το Κοινωνικό Μέρισμα, θα μπορούν από 4 Φεβρουαρίου μέχρι και 30 Ιουνίου 2015 να εισέρχονται στο www.e-inclusion.gr και να εκτυπώνουν τον κωδικό που θα τους δίνει το δωρεάν tablet ή lap-top αλλά και internet (το τελευταίο για 12μηνη περίοδο).

Όπως αναφέρει η Προκήρυξη, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (ΤΕΕ), ενεργώντας ως Δικαιούχος κατά την έννοια του άρθρου 1 του Ν.3614/2007 (ΦΕΚ 267/Α) της πράξης με κωδ. ΟΠΣ 496034 αναλαμβάνει σε συνεργασία με το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας Α.Ε. (ΕΔΕΤ) την υλοποίηση της Δράσης με τίτλο «Ψηφιακές Υπηρεσίες Αλληλεγγύης στις 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης», της οποίας φορέας πρότασης είναι η Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΓΓΤΤ) του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων (ΥΠΥΜΕΔΙ).
Η Δράση χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ψηφιακή Σύγκλιση 2007‐ 2013» (ΕΠΨΣ), με πόρους της Ελλάδας αλλά και κοινοτικούς (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).

Υπενθυμίζουμε ότι σκοπός της Δράσης είναι η πρόσβαση των πολιτών με χαμηλά εισοδήματα σε τεχνολογίες ΤΠΕ, η μείωση του ψηφιακού χάσματος μέσω της πρόσβασης των πολιτών στο διαδίκτυο, η αύξηση της χρήσης του διαδικτύου, του ηλεκτρονικού εμπορίου και των προσφερόμενων ψηφιακών υπηρεσιών του Δημοσίου από πολίτες που δυσκολεύονται να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, καθώς και η ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των πολιτών, μέσω τεχνικής υποστήριξης / συμβουλευτικής ενημέρωσης στο χώρο τους.

>>>•<<<

Ίσως σας ενδιαφέρουν τα ακόλουθα άρθρα:

Δωρεάν laptop, tablet και internet μέσω ‘Ψηφιακής Αλληλεγγύης’
Πρόγραμμα επιδότησης (έως 50%) για Υφιστάμενες επιχειρήσεις
Πρόγραμμα επιδότησης (έως 100%) για ανέργους, για ίδρυση επιχείρησης
53 χιλιάδες θέσεις εργασίας 5μηνης κοινωφελούς εργασίας
Η συντομότερη Ανάλυση της Ελληνικής (Μνημονιακής) Οικονομίας
Ο Νόμος της Αντίστροφης Προσπάθειας και γιατί Αποτυγχάνετε

Εἶστε ἐπαρκῶς καταρτισμένος, ἐνημερωμένος καὶ ἐντέλει ἀνταγωνιστικός ἐπαγγελματίας;

Άλλες σημαντικές Ειδήσεις

Related posts