19 Απριλίου 2024

Υπ.Οικ.: Άτυπη ενημέρωση για τις συναντήσεις με τους εκπροσώπους των θεσμών

Υπ.Οικ.: Άτυπη ενημέρωση για τις συναντήσεις με τους εκπροσώπους των θεσμών

Υπ.Οικ.: Άτυπη ενημέρωση για τις συναντήσεις με τους εκπροσώπους των θεσμών και σχετικές εξελίξεις. Το Υπουργείο Οικονομικών μας ενημέρωσε (28/7/2015), ότι:υπουργείο Οικονομικών

1. Με εντατικούς ρυθμούς ξεκίνησαν σήμερα από το πρωί, και θα συνεχιστούν και το απόγευμα, οι διαπραγματεύσεις σε διάφορες ομάδες εργασίας.
Δεν υπήρξε κανένα οργανωτικό πρόβλημα, οι συζητήσεις γίνονται στο χώρο διαμονής των θεσμών και όποτε χρειάστηκε εκπρόσωποι των θεσμών συναντήθηκαν με Έλληνες αξιωματούχους στην Τράπεζα της Ελλάδος και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

2. Στόχος και των δύο πλευρών είναι να ολοκληρωθεί η συμφωνία όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Τα τεχνικά κλιμάκια αναμένεται να έχουν ολοκληρώσει τις εργασίες τους έως και την Παρασκευή και μόνο σε κάποια ειδική περίπτωση θα υπάρξει “follow up” το Σαββατοκύριακο.

3. Αύριο, Τετάρτη, αναμένεται να βρίσκονται στην Αθήνα οι εκπρόσωποι και των τεσσάρων θεσμών. Δηλαδή οι:
• Ντέκλαν Κοστέλο (ΕΕ)
• Ράσμους Ρέφερ (ΕΚΤ)
• Νίκολα Τζιαμαρόλι (ESΜ) και
• Ντέλια Βελκουλέσκου (ΔΝΤ)

4. Επαναλαμβάνεται ότι τα δημοσιεύματα περί νέων προαπαιτούμενων δεν προκύπτουν ούτε από τη συμφωνία της Συνόδου Κορυφής [12.07.2015], ούτε από τις επιστολές του υπουργού Ευκλείδη Τσακαλώτου προς ESM, ούτε από τις έως σήμερα συζητήσεις με τους θεσμούς.

>>><<<

Ψάχνετε για εργασία; … Αγγελίες

 Αὐξημένη ἀνταγωνιστικότητα; … Εὐεπιχειρεῖν !

 Τραπεζική χρηματοδότηση του εγχώριου ιδιωτικού τομέα: Ιούνιος 2015
 Ίδρυση ηλεκτρονικά εταιρείας σε ελάχιστο χρόνο στην Εσθονία… Στην Ελλάδα;;;

Άλλες σημαντικές Ειδήσεις

 

Related posts