26 Απριλίου 2024

Χαρδούβελης: Καθησυχαστικός για τα της Τρόικα και των ταμειακών διαθεσίμων

Χαρδούβελης: Καθησυχαστικός για τα της Τρόικα και των ταμειακών διαθεσίμων

Χαρδούβελης: Καθησυχαστικός για τα της Τρόικα και των ταμειακών διαθεσίμων. Ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, σε σύντομη αναφορά του, σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, καθησύχασε για τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας μας.Χαρδούβελης: Καθησυχαστικός για τα της Τρόικα και των ταμειακών διαθεσίμων

Χαρδούβελης: Καθησυχαστικός για τα της Τρόικα και των ταμειακών διαθεσίμων

Αναλυτικότερα, είπε ότι εκ των πραγμάτων, η διαπραγμάτευση με τη Τρόικα δυσκολεύεται γιατί πρέπει να υπάρχει μια κυβέρνηση. Θα μιλήσει με τους εταίρους άμεσα για να δει τι σκέφτονται.

Η Τρόικα εάν εκλέγονταν ΠτΔ, οπότε η παρούσα κυβέρνηση συνέχισε κανονικά, θα επέστρεφε έως τις 10 Ιανουαρίου, τώρα δεν γνωρίζει.

Σε ερώτηση εάν προλαβαίνουμε τα χρονικά περιθώρια, ο υπουργός απάντησε ότι εάν από τις εκλογές προκύψει η ίδια κυβέρνηση, προλαβαίνουμε διότι ξέρει τι να κάνει· εάν είναι νέα κυβέρνηση, επειδή δεν θα γνωρίζει, θα πρέπει να πάρει μια παράταση τον Φεβρουάριο.

Όσον αφορά για την επάρκεια των ταμειακών διαθεσίμων της χώρας, ο υπουργός απάντησε σε σχετική ερώτηση ότι επαρκούν για την προσεχή περίοδο, σε κάποια ανάγκη μπορούν να εκδοθούν έντοκα γραμμάτια (για μικρά ποσά) και βλέπει τον Μάρτιο να έχουμε ως χώρα κάποιες ανάγκες.

>>>•<<<

Ίσως σας ενδιαφέρουν τα ακόλουθα άρθρα:
Πρόγραμμα επιδότησης (έως 50%) για Υφιστάμενες επιχειρήσεις
Πρόγραμμα επιδότησης (έως 100%) για ανέργους, για ίδρυση επιχείρησης
Ο Νόμος της Αντίστροφης Προσπάθειας και γιατί Αποτυγχάνετε
Επιστημονική τεκμηρίωση ότι ο τύμβος Καστά έχει ‘πλούσιο’ περιεχόμενο

Εἶστε ἀνταγωνιστικός ἐπαγγελματίας; Εἶστε ἐπαρκῶς καταρτισμένος καὶ ἐνημερωμένος;

Διαβάστε ακόμα…

Related posts