25 Απριλίου 2024

Εντυπωσιακή εξαγορά του LinkedIn από την Microsoft!

Εντυπωσιακή εξαγορά του LinkedIn από την Microsoft!

Η Microsoft και η LinkedIn ανακοίνωσαν ότι έφτασαν σε συμφωνία βάσει της οποίας η Microsoft θα αποκτήσει την LinkedIn για $196 ανά μετοχή, που συνεπάγεται συνολικό ποσό $26,2 δισ..

Η LinkedIn θα διατηρήσει το διακριτικό σήμα του, την κουλτούρα του και ανεξαρτησία του. Ο Jeff Weiner θα παραμείνει CEO του LinkedIn, αναφερόμενος στον Satya Nadella, CEO της Microsoft. Ο Reid Hoffman, Πρόεδρος, συνιδρυτής και κύριος μέτοχος του LinkedIn, όπως και ο Weiner, ήταν υπέρ της απόκτησης της εταιρίας τους από την Microsoft. Η όλη συναλλαγή αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως τα τέλη του τρέχοντος έτους.

Το LinkedIn είναι το μεγαλύτερο και πλέον πολύτιμο επαγγελματικό δίκτυο, με περισσότερα από 433 εκατ. μέλη διεθνώς. Κατά την χρονιά που πέρασε, η εταιρία λάνσαρε μια νέα έκδοση mobile app που οδήγησε σε αυξημένη συμμετοχή των μελών του.

Ο Nadella ανέφερε: “Η ομάδα του LinkedIn έχει αναπτύξει μια φανταστική business επικεντρωμένη στην διασύνδεση των επαγγελματιών σε όλο τον κόσμο” και πρόσθεσε ότι “Μαζί μπορούμε να επιταχύνουμε την ανάπτυξη του LinkedIn, όπως και του πλαισίου Microsoft Office 365, όπως επίσης να ενισχύσουμε κάθε άτομο και οργανισμό στον πλανήτη”.

Ο Hoffman δήλωσε σχετικά: “Σήμερα έχουμε μια στιγμή επανίδρυσης του LinkedIn. Βλέπω μια απίστευτη ευκαιρία για τα μέλη μας και πελάτες μας και προσβλέπω στην υποστήριξη αυτής της νέας και συνδυασμένης business”.

lnkd130616

>>>•<<<

Θέλετε να μάθετε να Επενδύετε στις Χρηματιστηριακές αγορές;

Δείτε το σχετικό σχετικό Σεμινάριο της Ευεπιχειρείν

Related posts