19 Μαΐου 2024

6th Conference “Medical & Pharmacy Management”

6th Conference “Medical & Pharmacy Management”

6th Conference “Medical & Pharmacy Management”, το Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 – 08:30 έως 20:30, στο Metropolitan Expo Εκθεσιακό Κέντρο στο Αεροδρόμιο Αθήνας.MedPharmacyandManagement

Στη διημερίδα, θα σας δοθεί η ευκαιρία να παρακολουθήσετε ενδιαφέροντα θέματα πάνω στο Marketing, το Management, τη Διαχείριση, την Επικοινωνία και Πιστότητα Πελάτη, τις Τεχνολογίες και τα Συστήματα Πληροφορικής, καθώς και τις Νέες τάσεις στο Επάγγελμα, τομείς που δεν διδάσκονται στο Πανεπιστήμιο και καλούνται να αντιμετωπίσουν οι Επιστήμονες Υγείας στη δύσκολη πλέον καθημερινότητά τους.

Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, ώρα 16:30 – 17:10 και στην Αίθουσα C2, θα μιλήσει ο Δημήτρης Δημητρίου, Σύμβουλος επιχειρήσεων, Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής (ΣΟΕΛ)(ACCA) στο ακόλουθο θέμα:
“Φορολογικό, Οικονομικό και Νομοθετικό πλαίσιο των Φαρμακευτικών & Ιατρικών Υπηρεσιών”.

Ο κ. Δημητρίου θα αναπτύξει: Φορολογικές αλλαγές και ανατροπές στις τεχνικές των ελέγχων καθώς και το ύψος των νέων προστίμων & παραβάσεων. Τα φαρμακεία και οι γιατροί ως στόχος των ελεγκτικών υπηρεσιών. Δαίδαλος η επερχόμενη εφαρμογή των νέων λογιστικών προτύπων. Νέα λογιστική προσέγγιση από τις επιχειρήσεις. Δομή και ευελιξία από Φαρμακοβιομηχανίες , Ιατρικά Κέντρα και Φαρμακεία. Άνοιγμα των επαγγελμάτων & αναδιάρθρωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα της Διημερίδας, εδώ.

>>>•<<<

Ίσως σας ενδιαφέρουν τα ακόλουθα άρθρα:

✎ Νομπελίστες Οικονομολόγοι Ενάντια στην Λιτότητα
✎ Συγχαρητήρια Μέρκελ στον Αλ.Τσίπρα, «αναλαμβάνετε σε δύσκολους καιρούς»
✎ Πρόγραμμα επιδότησης (έως 50%) για Υφιστάμενες επιχειρήσεις
✎ Πρόγραμμα επιδότησης (έως 100%) για ανέργους, για ίδρυση επιχείρησης
✎ Ο Νόμος της Αντίστροφης Προσπάθειας και γιατί Αποτυγχάνετε

• Αὐξημένη ἀνταγωνιστικότητα; … Εὐεπιχειρεῖν !

Άλλα σημαντικά Νέα

Related posts