28 Απριλίου 2024

H νέα καινοτόμος και έξυπνη business πλατφόρμα MyConnection! … και Video

H νέα καινοτόμος και έξυπνη business πλατφόρμα MyConnection! … και Video

Μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα – application, business oriented δημιουργήθηκε, η MyConnection, και είναι καινοτόμος και έξυπνη, χρηστική για τους καταστηματάρχες, επιχειρηματίες, επαγγελματίες, αλλά και για τους καταναλωτές.

Ποια είναι η έξυπνη και καινοτόμος λειτουργία της; 
Ο καταναλωτής δίδοντας στίγμα του που βρίσκεται, και τι επιθυμεί να βρει, π.χ. κατάλυμα ή λογιστή ή κομμωτήριο ή ή ή … του βγάζει αποτελέσματα αναλόγως της αναζήτησής του που βρίσκεται κοντά του ή και επιχειρήσεις που δίδουν παροχές ή προσφορές, οπότε έχει και έναν περισσότερο λόγο να τις προτιμήσει.

Παραδείγματα:

– • Είστε με το αυτοκίνητο και βλέπετε το λάστιχο να χάνει αέρα. Κοιτάζετε μέσω της MyConnection που υπάρχει κοντά λαστιχάδικο, οπότε πηγαίνετε εύκολα και γρήγορα, στο κοντινό λαστιχάδικο.

– • Είστε με το αυτοκίνητο και πηγαίνετε επίσκεψη σε φίλους, αλλά δεν έχετε πάρει κάτι. Κοιτάζετε μέσω του MyConnection app, που υπάρχει κοντά ζαχαροπλαστείο, οπότε πηγαίνετε εύκολα και γρήγορα, στο κοντινό ζαχαροπλαστείο.

– • Είστε νέος επιχειρηματίας και ψάχνετε λογιστή. Κοιτάζετε μέσω του MyConnection app, που υπάρχει κοντά σας λογιστής, βλέπετε και εάν έχει καμιά προσφορά όσον αφορά π.χ. στην τήρηση βιβλίων, και πηγαίνετε εύκολα και γρήγορα, στο κοντινό σας λογιστή.

– • Κάνετε τουρ στην Αίγινα και θέλετε κάπου να διανυκτερέσευτε. Κοιτάζετε μέσω του MyConnection app, που υπάρχει κοντά κατάλυμα, οπότε πηγαίνετε εύκολα και γρήγορα, στο κοντινό κατάλυμα, πόσο δε μάλιστα εάν έχει και κάποια προσφορά (μια ενδεχομένως λίγο χαμηλότερη τιμή, για μέσω MyConnection).

– • Βρίσκεστε στην Πετρούπολη, και θέλετε απλώς να δείτε εάν και ποια μαγαζιά και επιχειρήσεις που βρίσκονται κοντά σας, έχουν κάποιες προσφορές, που αλλιώς δεν θα τις βλέπατε. Μπαίνοντας στο MyConnection app με το smartphone, θα δείτε δείτε ποια καταστήματα και επιχειρήσεις που είναι κοντά σας, έχουν προσφορές και εάν σας αρέσει κάποια, θα αγοράσετε το προϊόν ή υπηρεσία.

Η “έξυπνη” λειτουργία της, είναι που την κάνει ΧΡΗΣΙΜΗ, για καταναλωτές και για επιχειρηματίες.
Οι καταναλωτές βρίσκουν ευκολότερα πράγματα που ζητούν και τα βρίσκουν σε κοντινή τους απόσταση ή / και επωφελούνται προσφορών που εάν δεν έκαναν  χρήση του MyConnection, είναι πολύ πιθανό ότι θα τις αγνοούσαν και θα τις έχαναν, οι επιχειρηματίες επωφελούνται από την καλύτερη προβολή της επιχείρησής τους και ενίσχυση των πωλήσεών τους.

Δείτε στο παρακάτω ολιγόλεπτο βίντεο, σύντομη Παρουσίαση της καινοτόμου επαγγελματικής, έξυπνης business διαδικτυακής πλατφόρμας, MyConnection, από τον δημιουργό της, κ. Τσίτσο Γεώργιο, στην Εκπομπή του Alpha TV “ALPHA ΠΑΝΤΟΥ” της 06.08.2019.

Related posts