29 Μαρτίου 2024

Breaking News

iNfoSTEP – ΛΥΣΗ στη Μηχανογράφηση

ΛΥΣΗ στη ΜηχανογράφησηΒρείτε σε εμάς τη ΛΥΣΗ στη Μηχανογράφηση της επιχείρησης σας!

Τηλ. 211 850 40 50

Η εταιρία μας απαρτίζεται από μια ομάδα έμπειρων στελεχών από το χώρο παροχής υπηρεσιών, με εξιδείκευση, επαγγελματική εμπειρία & σύγχρονη αντίληψη εργασίας με στόχο

  • Να ενισχύσει το ανθρώπινο δυναμικό σας, μεταφέροντας στην επιχείρηση σας την τεχνογνωσία και εμπειρία από σύγχρονες μεγάλες επιχειρήσεις και ομίλους με τις οποίες έχει συνεργαστεί
  • Να καλύψει τις ανάγκες κάθε επχειρηματικής σας δραστηριότητας άμεσα και συντονισμένα.
  • Να σταθεί υπεύθυνα και με συνέπεια δίπλα σας, στηρίζοντάς σας, οπουδήποτε και οποτεδήποτε, και ιδιαίτερα τη «δύσκολη» στιγμή.

Οδηγός μας: αξίες όπως ο Σεβασμός, η Υπευθυνότητα, η Ακεραιότητα, η Ειλικρίνεια και η Εχεμύθεια.

Όραμα μας:  η προσέγγιση του πελάτη υπό το πρίσμα δόμησης σταθερής εταιρικής σχέσης (business partnership) με συνέπεια στη συνεχή ικανοποίηση των ιδιαίτερων απαιτήσεών του και την αποτελεσματική κάλυψη όλου του φάσματος των αναγκών του.

Στρατηγική μας: η επιλογή είναι η απασχόληση εξαίρετων επαγγελματιών στους τομείς της Πληροφορικής, της Χρηματοοικονομικής και της Εκπαίδευσης, οι οποίοι συνδυάζουν την άρτια τεχνική κατάρτιση με τον υψηλό βαθμό αξιοπιστίας και τη δυνατότητα τους για συνεργασία, με τελικό στόχο τη δημιουργία επιχειρηματικών λύσεων.

Με εφόδια μας την εμπειρία και την τεχνολογία, συνεργαζόμαστε μαζί σας προκειμένου να βελτιώσουμε την λειτουργία της επιχείρησης σας, να αυξήσουμε την παραγωγικότητά της και να περιορίσουμε το κόστος της.

Για την επίτευξη του στόχου μας, η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες και προϊόντα σε τρείς άξονες.

1.Προϊόντα και Υπηρεσίες επιχειρηματικού λογισμικού.

Ο επιχειρηματικός τομέας Software δραστηριοποιείται στην διάθεση και υποστήριξη προϊόντων επιχειρηματικού λογισμικού για τις αγορές των μικρομεσαίων, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων, στην παροχή υπηρεσιών (υπηρεσίες υλοποίησης και προσαρμογής εφαρμογών, υπηρεσίες εκπαίδευσης και συντήρησης). Συνεργάτης της Altec και άλλων οίκων ανάπτυξης λογισμικού για την προώθηση, εγκατάσταση και υποστήριξη επιχειρηματικών εφαρμογών, με τεχνογνωσία και εμπειρία χρόνων.

2.Προϊόντα και Υπηρεσίες Επιχειρηματικής Ευφυΐας.

Είναι η μέθοδος να παρέχονται ιστορικά, τρέχοντα και προγνωστικά δεδομένα από όλους τους τομείς μιας επιχείρησης με σκοπό τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων. Ειδικά για τις εταιρείες που βρίσκονται κάτω από το καθεστώς οικονομικής δυσπραγίας, υποστηρίζουμε την δημιουργία ενός αξιόπιστου σχεδίου αναδιάρθρωσης.

3.Υπηρεσίες Υποστήριξης Πλατφόρμας Πληροφορικής.

Παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες και υλοποιούμε έργα πληροφορικής σε πλατφόρμες windows, Linux κτλ. Συνεργαζόμενοι με τους μεγαλύτερους οίκους εισαγωγής ειδών πληροφορικής, παρέχουμε ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις που οδηγούν στην μεγιστοποίηση ανταποδοτικότητας της επένδυσης σας (ROI-Return Of Investment).

Πληροφορίες: 

Τηλ. 211 850 40 50

Fax   211 850 59 90

Γενναδίου 140, 18452, Νίκαια

email: support@infostep.gr

website: www.infostep.gr

Related posts