24 Απριλίου 2024

Αγανακτισμένος τα’σπασε στο ΙΚΑ Παγκρατίου

Αγανακτισμένος τα’σπασε στο ΙΚΑ Παγκρατίου

Αγανακτισμένος τα’σπασε στο ΙΚΑ Παγκρατίου. Πολίτης που πήγε στο ΙΚΑ Παγκρατίου την προηγούμενη Πέμπτη, εκνευρίστηκε από την όλη αντιμετώπιση και τα διέλυσε κυριολεκτικά.

Η υπόθεση εξελίχθηκε με πολίτη που πήγε στο κατάστημα Παγκρατίου την προηγούμενη Πέμπτη, για υπόθεσή του και του ζητήθηκε να φέρει ορισμένα δικαιολογητικά.

Αυτή η κατάσταση δεν άρεσε στον πολίτη, προφανώς θεωρώντας υπερβολικά τα όσα ζητήθηκαν και ότι τον ταλαιπωρούν και στη συνέχεια, ζήτησε να δει το διευθυντή του καταστήματος. Όταν πάλι, δεν ικανοποιήθηκε, έγινε έξαλλος και άρχισε να τα σπάει. Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές:

300415-4

Φοριαμοί βρέθηκαν κάτω, όπως επίσης κίνδυνος υπήρξε για τη σωματική ακεραιότητα των εργαζομένων και των παρευρισκόμενων γενικότερα στο κατάστημα.

300415-5

Συνδικαλιστές του ΙΚΑ ανέφεραν ως προς το περιστατικό, ότι τα προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πολιτών έχουν επιδεινωθεί από το γεγονός ότι στην τελευταία πενταετία, παραμένουν να υπηρετούν, ειδικά στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, λιγότεροι από τους μισούς υπαλλήλους.
Αναφορά έκαναν και σε απροσπέλαστα εμπόδια εν έτη 2015, όπως η γραφειοκρατία, η δαιδαλώδης ασφαλιστική νομοθεσία αλλά και η έλλειψη Ολοκληρωμένων Πληροφοριακών Συστημάτων στα Ασφαλιστικά Ταμεία.
Επιπλέον, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων καταγγέλλουν τη Διοίκηση του ΙΚΑ για προκλητική αδράνεια, καθώς δεν κάνει μια γραπτή αναφορά που να καταδικάζει τέτοιου είδους περιστατικά, ούτε και προτίθεται να προσφέρει νομική στήριξη στους υπαλλήλους, οι οποίοι λειτουργούν σαν κυματοθραύστης των δικών της δυσλειτουργιών και παραλείψεων.

>>>•<<<

Ίσως σας ενδιαφέρουν τα ακόλουθα άρθρα:

Ψάχνετε για εργασία; … Αγγελίες – πάντα πρόσφατα ενημερωμένες

✎ Δωρεάν διαμονή σε όσους επισκεφτούν σήμερα 30 Απριλίου Αγκίστρι και Αίγινα
✎ Κατάντια; Σοβιετία; Ή σύνηθες μέγεθος;
✎ Παράταση για ένα μήνα της προθεσμίας για εφάπαξ ή τμηματική πληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών στο Δημόσιο
✎ Ο Νόμος της Αντίστροφης Προσπάθειας και γιατί Αποτυγχάνετε

• Αὐξημένη ἀνταγωνιστικότητα; … Εὐεπιχειρεῖν !

Άλλα σημαντικά Νέα

Related posts