5 Μαΐου 2024

Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 υπόβαλε η Pasal

Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 υπόβαλε η Pasal

Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 υπόβαλε η Pasal καθώς και αίτηση λήψης προληπτικών μέτρων, η συζήτηση των οποίων θα λάβει χώρα την 28η Ιαν. 2015 ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.Αίτηση υπαγωγής στο άρθρου 99 υπόβαλε η Pasal

(στην φωτογραφία το εμπορικό κέντρο Athens Heart που διαχειρίζεται η Pasal)

Με προσωρινή διαταγή του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, ανεστάλησαν οι ατομικές και συλλογικές διώξεις των πιστωτών κατά της Εταιρείας έως την εκδίκαση της αιτήσεως προληπτικών μέτρων.

Σε αυτή την διαδικασία, η Pasal έχει την υποστήριξη της πλειοψηφίας των πιστωτριών τραπεζών, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τη γενικότερη δυσμενή οικονομική κατάσταση της χώρας και της αγοράς ακινήτων, η Pasal δεν έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές σε εργαζόμενους, πιστωτές, στο ελληνικό Δημόσιο και σε ασφαλιστικά ταμεία.

Η Pasal με στόχο την υλοποίηση του αναπτυξιακού της προγράμματος και με την συνεργασία των πιστωτριών τραπεζών, σκοπεύει να αναδιαρθρώσει τον τραπεζικό δανεισμό της και να αξιοποιήσει το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο ακινήτων και τη συμμετοχή της στην Trastor ΑΕΕΑΠ.

Τέλος, δεν προβλέπεται να επηρεαστεί η λειτουργία των θυγατρικών της, των επενδύσεων και συμμετοχών της Pasal από την υπαγωγή στο άρθρο 99, όπως και οι συναλλαγές της με τρίτους (πελάτες, προμηθευτές) ή το ελληνικό Δημόσιο.

Related posts