29 Μαρτίου 2024

Breaking News

ΓΓΔΕ: Διοργάνωση Ειδικής Εκπαιδευτικής Διημερίδας με θέμα «Διαχείριση Κρίσεων και Συγκρούσεων»

ΓΓΔΕ: Διοργάνωση Ειδικής Εκπαιδευτικής Διημερίδας με θέμα «Διαχείριση Κρίσεων και Συγκρούσεων»

ΓΓΔΕ: Διοργάνωση Ειδικής Εκπαιδευτικής Διημερίδας με θέμα «Διαχείριση Κρίσεων και Συγκρούσεων». Στο πλαίσιο της διαρκούς επιμόρφωσης των υπαλλήλων αλλά και της προσπάθειας για βελτίωση της εξυπηρέτησης των συναλλασσομένων πολιτών και την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πολίτες, η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου, αποφάσισε την διοργάνωση ειδικής εκπαιδευτικής διημερίδας με το παραπάνω θέμα.ggde-dt

Η διημερίδα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 23 και 24/7/2015, με τη συμμετοχή Προϊσταμένων των Υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων.

Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν πάνω σε ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη τεχνικών και δεξιοτήτων για αποτελεσματική διαχείριση περιστατικών σύγκρουσης ή κρίσης κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος της διημερίδας πραγματοποιήθηκε πρακτική άσκηση-προσομοίωση βάσει πραγματικών περιστατικών συγκρούσεων ή κρίσεων στο χώρο εργασίας τους.

Προβλέπεται η υλοποίηση αντίστοιχων ημερίδων με τη συμμετοχή και άλλων υπαλλήλων για τη βελτίωση των σχέσεων της Φορολογικής Διοίκησης με τους φορολογουμένους.

>>>•<<<

Ψάχνετε για εργασία; … Αγγελίες

 Αὐξημένη ἀνταγωνιστικότητα; … Εὐεπιχειρεῖν !
 Στίγκλιτζ: Ασυνάρτητο το πρόγραμμα της Τρόικα που επεβλήθη στην Ελλάδα
 Frankfurter Allgemeine: Αμφιβόλου αποτελέσματος, το ελληνικό πείραμα

Άλλες σημαντικές Ειδήσεις

Related posts