9 Μαΐου 2024

Φοιτητής/τρια για ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Φοιτητής/τρια για ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Εταιρία οργάνωσης και internet αναζητά Φοιτητή/τρια για ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ στην Αθήνα με έναρξη τον Οκτώβριο 2014 φοιτητής/τρια Τ.Ε.Ι. από τμήματα

Διοίκησης Επιχειρήσεων ή συναφούς κατεύθυνσης ή Ηλεκτρονικής Πληροφορικής Τηλεπικοινωνιών.

Αντικείμενο Απασχόλησης

Ο/Η ασκούμενος/η θα εκπονήσει την πρακτική του/της άσκηση, απασχολούμενος/η σε 2 τμήματα σχετικά με θέματα οργάνωσης επιχείρησης και προβολής στο ίντερνετ.

Προφίλ υποψηφίουγια ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Φοιτητής/τρια Τ.Ε.Ι. των ανωτέρω τμημάτων – Γνώση αντικειμένου σπουδών – Γνώση MS Office – Καλή γνώση χρήσης internet – Καλή γνώση Αγγλικών

Παροχές

Μισθός πρακτικής άσκησης

Ωράριο εργασίας (10:00-18:00)

Ο/Η φοιτητής/τρια που θα πραγματοποιήσει την πρακτική του/της άσκηση στην εταιρεία μας, θα έχει τη δυνατότητα επιμόρφωσης σε θέματα management-marketing-διοίκησης επιχειρήσεων, θα έρθει σε επαφή με διαχείριση σελίδων στα social media, θα αναπτύξει τις δεξιότητές του/της και θα χτίσει τα θεμέλια της επαγγελματικής του/της εμπειρίας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν το αναλυτικό βιογραφικό τους σημείωμα στο email info@taxcoach.gr με ΘΕΜΑ Πρακτική άσκηση.

Τα βιογραφικά θα προωθηθούν στον υπεύθυνο της εταιρίας για το σχετικό έλεγχο και θα ακολουθήσει ραντεβού για συνέντευξη, ώστε να γίνει και η τελική επιλογή.

Related posts