4 Μαΐου 2024

Περί Υποβολής Συμπληρωματικών Α.Π.Δ. υπαγόμενων στην ασφάλιση υπέρ ΤΑ.Π.Ι.Τ.

Περί Υποβολής Συμπληρωματικών Α.Π.Δ. υπαγόμενων στην ασφάλιση υπέρ ΤΑ.Π.Ι.Τ.

Περί Υποβολής Συμπληρωματικών Α.Π.Δ. υπαγόμενων στην ασφάλιση υπέρ ΤΑ.Π.Ι.Τ.. Από τη Διοίκηση του ΙΚΑ ανακοινώθηκε μικρή σχετική παράταση για συγκεκριμένη όμως κατηγορία.παράταση υποβολής ΑΠΔ και καταβολή τρεχουσών εισφορών

Αναλυτικότερα, όπως ενημέρωσε η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, για τους εργοδότες Κοινών Επιχειρήσεων με υποχρέωση υποβολής (συμπληρωματικών) Α.Π.Δ. για εισφορές υπέρ ΤΑ.Π.Ι.Τ., μισθολογικών περιόδων Δεκεμβρίου 2013 και εφεξής και μόνο για τους ασφαλισμένους για τους οποίους δεν έχει αποδοθεί στο Μητρώο Ασφαλισμένων ΙΚΑ/ΕΤΑΜ ορθός χαρακτηρισμός στην κατηγορία, νέος/παλιός ασφαλισμένος, δίνεται η δυνατότητα, μόνο για τους εν λόγω ασφαλισμένους, να υποβληθούν αντίστοιχες συμπληρωματικές Α.Π.Δ ανά μισθολογική περίοδο στο αρμόδιο Υποκατάστημα της έδρας του εργοδότη, με μαγνητικό μέσο χωρίς την επιβολή κυρώσεων έως 30/04/2015.

Επισημαίνεται ότι για τους υπόλοιπους ασφαλισμένους (ΤΑ.Π.Ι.Τ.) που δεν παρουσιάζουν την ανωτέρω διαφοροποίηση (ανάγκη μεταβολής στο Μητρώο Ασφαλισμένων), οι συμπληρωματικές Α.Π.Δ θα πρέπει να υποβληθούν εντός της τασσόμενης ημερομηνίας από την σχετική Εγκ. 63/2014 (έως 28/02/2015).

Δείτε τη σχετική εγκύκλιο του ΙΚΑ Ε40/60/26-2-15 ΕΔΩ…

>>>•<<<

Ίσως σας ενδιαφέρουν τα ακόλουθα άρθρα:

✎ Τι αποφάσισαν στο Eurogroup για την Ελλάδα – Ποια τα βασικά σημεία – Ποια τα ρίσκα
✎ Ποιος θα υποχωρήσει πρώτα; Η Γερμανία ή η Ελλάδα; – Who will retreat first? Germany or Greece?
✎ Οι 300 υπέρ της Ελλάδος!
✎ Σκέψεις για τη νέα ελληνική κρίση
✎ Πρόγραμμα επιδότησης (έως 50%) για Υφιστάμενες επιχειρήσεις
✎ Πρόγραμμα επιδότησης (έως 100%) για ανέργους, για ίδρυση επιχείρησης

• Σκέφτεσαι Σεμινάρια; … Εὐεπιχειρεῖν !

• Άλλα σημαντικά Νέα

Related posts